Eksfruen dukker opp i Sheens nye serie

(12.04.2012, sist oppdatert 12.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen har sikret seg en gjesteopptreden fra sin ekskone Denise Richards.

Hun skal spille en av hans temperamentsfulle klienter i den nye komiserien «Anger Management». Sheens egen rolle er som rådgiver for klienter som sliter med sinnemestring.

 

Rollefiguren som Denise Richards skal spille, Lori, er også en mulig forretningspartner for ekskjæresten til Sheens seriefigur.

 

Allerede er det klart at Charlie Sheens far, skuespillerveteranen Martin Sheen (71), blir å se i «Anger Management». Serien får premiere i juni i USA, og blir her hjemme å se fra høsten av på TV3.

 

Charlie Sheen og Denise Richards var gift i årene 2002 til 2006 og har to døtre sammen. Etter en opprivende skilsmisse der beskyldningene haglet, blant annet om drapstrusler fra Sheen, er de nå venner nok til å reise på ferie sammen - sist før jul i fjor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews