Denise tilbake med gamlekjæresten

(02.11.2011, sist oppdatert 02.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Denise Richards har ifølge innvidde kilder funnet tonen med gamlekjæresten - og da snakker vi ikke om eksmannen Charlie Sheen.

Derimot om rockegitaristen Richie Sambora (52) i Bon Jovi, som hun var sammen med i et års tid før de skilte lag i 2007. Da var han nylig skilt fra Heather Locklear, og hun fra Sheen, som hun har to barn med.

 

Det er RadarOnline som melder at de dater igjen, og blant annet var ute og spise middag sammen i helgen. Ifølge nettstedets kilde er de «svært lykkelige», og har heller «aldri sluttet å være glad i hverandre».

 

I sin selvbiografi «The Real Girl Next Door» skrev Denise Richards (40) varmt om Sambora, som hun mente lærte henne en ny åpenhet og ærlighet, uten å dømme.

 

«Jeg angrer ikke på forholdet mitt til ham. Jeg lærte en tøff lekse på reisen. Hjertet mitt fikk seg noen blåmerker, men det var ekte. Richie er en vidunderlig mann, som kom inn i livet mitt da jeg trengte ham og han trengte meg. Vi vil alltid ha det båndet»

(©NTB).

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews