Denise Richards adopterer datter

(30.06.2011, sist oppdatert 30.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Denise Richards har adoptert en liten jentebaby - og lot døtrene Sam (7) og Lola (5) velge navn.

De likte Eloise, mens nytilskuddet til familien også får mellomnavnet Joni etter Denises egen mor, som døde av kreft for fire år siden.

 

- Jentene og jeg er fra oss av lykke og det er også bestefar Irv, tvitret Richards om familieforøkelsen, og sier at de føler seg «svært velsignet».

 

Da bråket rundt eksmannen Charlie Sheen sto på som verst - og både han og hans nye ekskone Brooke Muller slet med rusproblemer, tilbød Denise Richards (40) seg å ta hånd om tvillingsønnene hans.

 

- Jeg tilbød å hjelpe, jeg spurte ikke om omsorgen for dem eller noe sånt noe. Det hadde vært flott om gutta kunne være litt sammen med jentene, sa Richards til programmet «What Happens Live» i april.

 

I stedet har nå jentene hennes, som bor på heltid hos Denise mens Charlie Sheen får treffe dem innimellom, fått sin egen lillesøster. Ifølge People skal Eloise Joni være adoptert innenlands i USA, og er allerede på plass hos sin nye familie.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews