Willis har mønstret på «90210»

(23.11.2009, sist oppdatert 23.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Datteren til Hollywood-profilene Demi Moore og Bruce Willis er i ferd med å gjøre karriere foran kamera.

Rumer Willis skal spille i den populære spin-off-serien «90210», som tar oss med tilbake til det økonomisk sett privilegerte livet til ungdom i Beverly Hills mest fasjonable strøk. 21 år gamle Willis er hyret til rollen som Gia, en høyskoleelev som innleder et forhold til medeleven Adrianna (spilt av Jessica Lowndes).

 

Seriens produsent Rebecca Sinclair sier følgende til magasinet US om den lesbiske kjærlighetshistorien: - Motivasjonen vår har ikke vært å skaffe ekstra oppmerksomhet til serien. Dette er et virkelig aspekt for tenåringer og noe som burde få en helt normal plass. Det er noe som man har unnlatt å ta for seg i «90210»-universet så langt.

 

Rumer Willis selv sier til Chicago Sun Times at hun håper rollen vil gi mer oppmerksomhet til utfordringer homofile stilles overfor. - Det er tøft nok på videregående - men dersom du er ung og homofil er det enda tøffere, slår hun fast - og legger til:

 

- Mange unge kan ikke fortelle det til foreldrene sine, og føler at de heller ikke kan fortelle det til venner på skolen. Jeg håper bare noen unge kvinner vil se på serien og få litt selvtillit.

 

Dette er Rumer Willis? andre store rolle i år etter at hun dukket opp i tenårings-skrekkfilmen «Sorority Row».

(©NTB)

 


Les alt om Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews