Tynn Demi sliter etter bruddet

(11.01.2012, sist oppdatert 11.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Demi Moore er blitt tynnere og tynnere etter bruddet med den 16 år yngre ektemannen Ashton Kutcher i november i fjor.

Nå opplever hun å være tynn på en måte som gjør at folk sier til henne «du er for tynn, og du ser ikke godt ut».

 

- Det ville jeg aldri ha forestilt meg kom til å skje, sier Moore i et intervju med bladet Harper‘s Bazaar. Der medgir hun også å ha hatt et elsk-hatforhold til kroppen sin, men at hun nå er blitt mer positiv.

 

- Idag har jeg større aksept for kroppen min, og det inkluderer ikke bare vekten men også alle de tingene som forandrer seg når du blir eldre, sier den 49 år gamle skuespilleren, som i årevis lånte ansikt til selve «cougar"-myten om eldre kvinner og unge menn.

 

Og nå som ekteskapet med 16 år yngre Kutcher er over, later hun ifølge amerikansk presse å ha funnet nok en yngre mann til å holde seg med selskap. Da slipper hun det som tidligere var hennes største frykt - å bli forlatt.

 

- Idag er jeg mest redd for ikke å nå mitt fulle potensial. Og det klarer du ikke dersom du ikke klarer å være glad i deg selv. Det som skremmer er om jeg kommer til å finne ut mot slutten av livet at jeg egentlig ikke er verdt å elske, at det er noe grunnleggende galt med meg, sier hun åpenhjertig.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews