Rumer Willis vil bli popstjerne

(26.11.2012, sist oppdatert 26.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Datteren til Bruce Willis og Demi Moore ivrer etter å gjøre karriere som popartist.

Rumer Willis har fått jobb som ukentlig artist på Sayers Club i Los Angeles. Men enkelte som har hørt henne her mener det ikke er en popkarriere unge Willis bør jage.

 

En kilde sier til Star: - Arrangørene vil gjerne ha Rumer på plass hver uke, da hun bringer både publisitet og publikum til stedet. Men sannheten er at hun synger forferdelig.

 

Rumer Willis har også prøvd seg som skuespiller. Og kanskje må hun tåle ekstra mange skeptiske blikk mot seg ettersom hun har så berømte foreldre. For det finnes nemlig andre som mener hun har mer enn brukbart sangtalent.

 

Flere klipp av Rumer Willis på scenen er lagt ut på You Tube, blant annet tolker hun låten «Rumer Has it». En konsertgjenger skriver: «Jeg hadde ingen idé om at hun var så god! Det var en fantastisk opptreden».

 


Les alt om Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews