Moore om sitt ungdommelige utseende

(28.11.2008, sist oppdatert 28.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Demi Moore er overbevist om at hennes ungdommelige utseende ikke er til hennes fordel når hun skal prøvespille for nye roller.

Hun tror nemlig at filmselskapene har problemer med å se på henne som en eldre kvinne når de er på utkikk etter noen til å spille mer modne roller.

 

Moore er 46, men ser langt yngre ut takket være hudpleie og diverse skjønnhetskurer. Hun benekter å ha foretatt noen plastiske operasjoner, men føler likevel at hun har «skjønnhetsfeil», siden utseendet hennes bidrar til at filmselskapene er usikre på hvilke roller de skal gi henne.

 

- Når du er på min alder, så har det vært noen harde år fordi det er så mye oppmerksomhet rundt utseendet mitt. Det er nesten blitt slik at jeg tenker at de ikke vet hva de skal gjøre med meg. Jeg er ikke perfekt. Jeg er ikke 20, eller 30, men jeg er absolutt en annen enn det folk mener en i 40-årene burde være. Jeg har det veldig bra med meg selv i min alder, og med utseendet mitt, sier hun til det britiske magasinet Hello.

(©NTB)

 


Les alt om Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews