Moore og Kutcher fortsetter humanitært samarbeid

(16.11.2012, sist oppdatert 16.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Demi Moore og Ashton Kutcher vil fortsette å jobbe sammen for sin felles hjertesak, selv om de ikke er mann og kone mer.

Det tidligere stjerneparet, som gikk hver til sitt i fjor, annonserte i en pressemelding at de kommer til å fortsette sin felles kamp mot at barn skal utnyttes som en følge av menneskehandel.

 

I 2010 grunnla de et FN-fond som har som mål å kjempe mot menneskehandel. Det er spesielt barns situasjon stjerneparet har engasjert seg i. Fondet skal bistå med humanitær, juridisk og økonomisk hjelp til ofre for menneskehandel.

 

I en felles uttalelse, sier de to stjernen nå: - I de siste tre årene har vi jobbet bredt og målrettet i kampen mot barn og trafficking. Det har blitt helt klart for oss at nyere teknologi spiller en stadig større rolle i utnytting av barn seksuelt. Vi tror at det teknologidrevne aspektene krever sin egen etterforskning, og stor oppmerksomhet.

 

Moore og Kutcher splittet opp i 2011.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.239 sec - 1 pageviews