Moore: - Jeg er naturlig

(01.09.2009, sist oppdatert 01.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-profilen Demi Moore vil ha seg frabedt rykter om at hennes ungdommelige glød og skjønnhet skyldes gjentatte skjønnhetsoperasjoner.

Skuespilleren blir 47 år i november, men har et utseende som matcher hennes unge samboer, Ashton Kutcher (31). Det er en utbredt holdning at Moore har brukt millioner av kroner på sin ungdommelige kropp og vakre ansikt.

 

Men trebarnsmammaen insisterer: - Det er falske påstander. Jeg har aldri fått noe slikt gjort. Jeg dømmer ikke folk som legger seg under kniven, dersom det er en god ting for dem kan jeg ikke se problemet. Men jeg liker ikke tanken på å operere seg for å stoppe aldringen. Det er bare en måte å møte en nevrose på, mener hun, og legger til: - Skalpellen gjør deg ikke lykkelig.

 

Likevel utelukker hun ikke at hun en dag vil oppsøke kirurger som spesialiserer seg på skjønnhetsoperasjoner. Hun sier ifølge The Sun:

 

- Den dagen jeg begynner å gråte når jeg ser meg selv i speilet, kan det nok tenkes at jeg er litt mindre tilbakeholden når det gjelder slike operasjoner. Akkurat nå foretrekker jeg å være en vakker kvinne på min egen alder, og prøver ikke desperat å se ut som om jeg er 30.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews