- Kutcher bekymret for Moore

(27.01.2012, sist oppdatert 27.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Twitter-oppdateringene fra Ashton Kutcher har ikke inneholdt et eneste ord om hans nylig fraseparerte og syke kone, Demi Moore, den siste tiden.

Det har kommet bilder av Kutcher mens han fester i Brasil samtidig som Demi Moore ble brakt til sykehus for utmattelse og stress. Men nå kommer en kilde til Kutchers unnsetning, og mener «Two And A Half Men"-stjernen er mer bekymret enn han synes. Kilden sier Kutcher var i Brasil for å jobbe, og legger videre til:

 

- Ashton er dypt bekymret for Demi. Han bryr seg fortsatt om henne og vil bare det beste for henne. Men ekteskapet tok slutt, og de går begge videre.

 

Kutcher (33) og Moore (49) offentliggjorde i november at det blir skilsmisse etter et seks år langt ekteskap. Etter dette har kjendispressen vært svært opptatt av en Moore som synes stadig tynnere og tristere. Da nyheten om sykehusinnleggelsen kom, var Kutcher i Sør-Amerika for å gjøre en jobb under moteuken i Sau Paulo. Og selv om han tvitrer ofte, har han ikke nevnt Moore med et ord.

 

Kilden forteller at Kutcher er på vei hjem til Los Angeles, og at han vil være tilbake på TV-settet mandag.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews