Kjendisdatter i trøbbel

(02.05.2011, sist oppdatert 02.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den 17 år gamle datteren til Bruce Willis og Demi Moore ble arrestert i helgen - tatt på fersken da hun og to jevnaldrende venner steg ut av en bil med alkoholflasker i hendene.

Fremmelige Tallulah Belle Willis ble tatt med til politistasjonen i Hollywood og siktet for alkoholbesittelse, før hun ble hentet av mamma Demi.

 

I California må du være 21 år for å drikke offentlig. Og siden Tallulah Belle er mindreårig, kan hun ikke bli siktet og deretter løslatt uten at foresatte varsles, skriver TMZ.

 

Det kommer neppe som noen overraskelse på foreldrene, der særlig mamma Demi Moore har slitt med avhengighet, etter å ha vokst opp med alkoholiserte foreldre: Moore la seg inn til rusavvenning i 1985 som 22-åring, da hun slet med både kokain- og alkoholproblemer.

 

Allerede da hun var 15 år drakk Tallulah vin og røykte i vei på søsteren Scouts bursdag. Og i forrige måned ble 17-åringen fotografert på Coachella-festivalen iført bikini og shorts - og en tent sigarett, og med en tatovering på hoften.

(©NTB)

 

 


Les alt om Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews