Duchovny er sex-rehabilitert

(07.10.2008, sist oppdatert 07.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

David Duchovny skal nå ha fullført sin behandling for sexavhengighet, og ifølge hans advokat har avvenningen vært «en suksess».

- Han er ute av rehab og vil ta fatt på en filminnspilling snart, opplyser Duchovnys advokat i en pressemelding.

 

David Duchovny ble i helgen observert på tsjekkisk festival i New York, hånd i hånd med skuespillerkona Tea Leoni. Han ville ikke uttale seg til pressen, og det er fremdeles ukjent hvor han har vært til avvenning for sexavhengigheten.

 

Det var i slutten av august at Duchovny kom med forrige presseuttalelse om at han la seg inn til behandling. Tea Leoni, som har vært gift med «X-Files»-stjernen i 11 år og har to barn med ham, har ligget lavt siden det ble kjent, ifølge magasinet Us. Blant annet droppet hun å være til stede på premieren av sin nyeste film «Ghost Town» under filmfestivalen i Toronto i september.

 

Nå skal Duchovny selv spille i filmen «The Joneses» sammen med Demi Moore, Amber Heard og Gary Cole. Han og Moore spiller mann og kone i den tilsynelatende perfekte, lykkelige familien som flytter inn i den rike forstaden og straks elskes av alle - til det viser seg at alt er skuespilleri, og at de er hyret inn av et markedsføringsbyrå som en ny måte å introdusere luksusvarer til naboene.

(©NTB)

 


Les alt om David Duchovny og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews