- Demis døtre snakker ikke med moren sin

(06.07.2012, sist oppdatert 06.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Demi Moores (49) to døtre skal ha kuttet kontakten med moren sin.

Helt siden 49-åringen brøt med ektemannen Ashton Kutcher (34) i november i fjor, har det kommet en rekke meldinger om en stadig tynnere og mer sliten Moore. Men i februar i år gikk hennes 23 år gamle datter, Rumer Willis, ut med beskjed til pressen om at moren var på bedringens vei. 49-åringen var en stund innlagt til rusbehandling og fikk hjelp med en spiseforstyrrelse.

 

Men nå ser det ut til at problemene er tilbake. En kilde har fortalt nettstedet at de to døtrene nå har kuttet all kontakt med moren.

 

- Rumer, Scout og Tallulah orker rett og slett ikke mer av dramaet for øyeblikket. Helt siden bruddet med Ashton, har Demi vært ødelagt. Jentene var der for henne gjennom alt, både bruddet og rehab-perioden. Nå trenger de litt avstand til alt, sier kilden:

 

- De ønsker en mor, ikke nok en lillesøster. De er redd hun kan havne på rehab igjen, og de orker ikke alt stresset rundt dette.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews