Demi la seg inn til behandling

(25.01.2012, sist oppdatert 25.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Demi Moore dropper rollen i den biografiske filmen om pornostjernen Linda Lovelace, og søker i stedet profesjonell hjelp for utmattelse og helseproblemer.

Mandag ble Moore lagt inn på sykehus, etter at ambulanse ble tilkalt til hjemmet hennes. Nå har hun lagt seg inn på en behandlingsinstitusjon. Ifølge nettstedet TMZs kilder dreier det seg om medikamentmisbruk.

 

Moores talsperson sier følgende til TMZ: - På grunn av stresset hun opplever i livet sitt nå, har Demi valgt å søke profesjonell hjelp for å få behandling mot utmattelse og for å forbedre sin generelle helsesituasjon. Hun ser frem til å bli frisk, og er takknemlig for støtten fra familie og venner.

 

Demi Moore har virket stadig mer skrøpelig de siste månedene, etter at det i november ble slutt mellom henne og den atskillig yngre ektemannen Ashton Kutcher i november i fjor - på grunn av hans utroskap. De var sammen i seks år.

 

Talspersonen bekrefter også at Moore har trukket seg fra rollen som feministen Gloria Steinem i regissør Rob Epsteins kommende film om Lovelace.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews