Demi Moore vil være godt eksempel

(25.09.2008, sist oppdatert 25.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter mange år med beinharde dietter, kosmetiske operasjoner og kollageninjeksjoner, letter nå Demi Moore litt på de strenge kravene hun stiller til seg selv.

45-åringen skal ha gått opp bortimot 6,5 kilo den siste måneden fordi hun har slappet av med både sin strikte diett og treningsprogram. Årsaken er ifølge Daily Mail at hun vil være et godt eksempel for sine tre døtre.

 

- Hennes eldste datter Rumer gikk gjennom en periode hvor hun var besatt av å være tynn. Det fikk Demi til å tenke gjennom hva det betyr å være sunn, sier avisens kilde.

 

Demis 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher skal elske sin nye og mer formfulle frue. Og kanskje har Demi Moore også stukket fingeren i jorden og innsett at hennes fremtidige skuespillerkarriere vil måtte komme til å bli i karakterdrevne filmer - og at hun ikke må fortsette å konkurrere om ungpikeroller med skuespillere som er halvparten så gamle.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews