Bruce Willis vil ha en sønn

(19.06.2007, sist oppdatert 19.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske filmstjernen Bruce Willis har et stort ønske her i livet - han vil så gjerne ha en sønn.

«Die Hard 4.0»-skuespilleren, som er far til tre døtre som han fikk med sin ekskone Demi Moore, kan fortelle at han mer enn gjerne vil finne en ny kvinne å starte en familie med.

 

- Jeg kan virkelig tenke meg å få en sønn, eller to sønner, eller tre jenter til. Det er bare det at jeg ennå ikke har møtt noen som jeg vil ha barn sammen med. Men det er det som er så fint med å være en kar - det har ikke noe å si hvor gammel du er, sier Willis til det britiske magasinet Live.

 

Den 52 år gamle skuespilleren nyter sin ungkarstilværelse og føler seg fortsatt som om han er i 20-årene.

 

- Ungkarsgreia er helt super. Jeg prøvde meg på romantikken et par ganger, men det fungerte ikke. Jeg elsker kvinner. Du vet hvordan typer er når de ser på jenter og sier: «Å wow!» Sånn er jeg fortsatt. Jeg kan nesten ikke tro at jeg er 52, for i mitt hjerte er jeg 25. Og jeg lever et ganske artig liv. Jeg får mye moro ut av det. Jeg kan gjøre hva jeg vil. Jeg må bare forholde meg til rundt fem mennesker. Og jeg kan date damer, sier en smørblid Bruce Willis.

(©NTB)

 

 


Les alt om Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews