Bruce Willis fant lykken

(21.07.2010, sist oppdatert 21.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Bruce Willis hadde gitt opp tanken på å finne kjærligheten igjen inntil han møtte den britiske undertøymodellen Emma Heming.

Willis skilte seg fra Demi Moore i 2000 og giftet seg med Heming i mars i fjor.

 

- Jeg har aldri vært så lykkelig og det skjedde etter en lang periode der jeg har vært ganske ensom, selv om jeg prøvde å overbevise meg selv om at jeg satte pris på livet mitt. Før jeg møtte Emma var jeg veldig pessimistisk når det gjaldt å finne en spesiell kvinne som jeg ville leve med. Jeg trodde det ville bli vanskelig for en som meg, som er godt kjent, å finne en kvinne som ikke hadde noe annet på programmet enn å være sammen med meg fordi hun elsket meg, rett og slett.

 

Willis sier han tok det tungt da ekteskapet med Demi tok slutt etter 13 år, men etter å ha fått råd fra skuespillerkollega Will Smith, innså han at det var viktig at han kom overens med henne og hennes nye mann Ashton Kutcher av hensyn til deres døtre Rumer (21), Scout (18) og Tallulah (16).

 

- Jeg innså at det ikke er noen grunn til å leve med anger eller fiendtlighet eller innestengt sinne. Du må la det fare. Årene etter bruddet var tøffe for meg. Men så tok jeg en lang spasertur med Will Smith en dag. Han forklarte meg at jeg måtte gå inn for å være venner med Demi av hensyn til jentene våre og at de ville få et mye bedre liv og føle seg mer vel om mamma og pappa kunne forbli venner. Det var en stor avgjørelse i livet mitt og for å være ærlig så gikk det virkelig bra, sier han i et intervju med den britiske avisa The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews