Ashton amok da naboen bygget

(01.02.2009, sist oppdatert 01.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ashton Kutcher gikk amok med filmkamera og kommentarer på bloggen sin, da naboen i det fornemme strøket begynte byggearbeider klokken halv åtte om morgenen på en hverdag.

Kutcher (30), som er samboer med Demi Moore (46), bråvåknet av bråket - og kastet seg uti det med kamera og et knippe høyst grove kommentarer og bannord. Han blogget det hele fordi han gjerne «ville dele det med verden».

 

Han oppdaterte bloggen med nye filmsnutter og kommentarer utover torsdagsmorgenen, og konstaterte for eksempel at «jeg skal drepe naboen min». Demi Moore prøvde å roe ham ned, men det nyttet lite.

 

Naboen, manusforfatteren Bruce Goldsmith, sier til nettstedet TMZ at han synes Kutcher oppfører seg «tåpelig» og «ikke klarer å forholde seg til den virkelige verden». Ifølge loven i Los Angeles kunne arbeidet startet allerede klokken syv om morgenen.

 

Goldsmith påpeker også at huset der Kutcher og Moore residerer tok hele ti år å bygge, og at naboene måtte leve med bråket da. Hans egne byggearbeider har pågått i seks måneder, og Kutcher har stadig beklaget seg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews