Adopsjonsrykter omgir Moore og Kutcher

(04.02.2009, sist oppdatert 04.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den ikke alltid helt etterrettelige amerikanske avisen The National Enquirer hevder Demi Moore og Ashton Kutcher planlegger å adoptere et barn.

Ifølge kilden som avisen har fått i tale, har Hollywood-paret forsøkt å få et barn på den naturlige måten i flere år.

 

Men nå skal Ashton og Moore ha gitt opp dette. Men babyplanene har de ikke lagt på hylla, skriver avisen - og hevder at paret har oppsøkt et privat adopsjonsselskap i håp om å få gjennomført en adopsjon til sommeren.

 

- Både Ashton og Demi har akseptert det faktum at de ikke kommer til å få et biologisk barn sammen. De har tidligere ikke klart å se for seg en adopsjon ettersom de ville ha et biologisk barn, men nå er alt forandret, sier kilden videre.

 

Samme kilde mener at paret ser på adopsjon som «en sjanse til å gi et barn en fantastisk og kjærlighetsfylt start på livet.»

 

- Alle er så glade nå når det ser ut til at drømmen går i oppfyllelse. De lengter bare etter å få komme hjem med barnet i sommer, hevder kilden videre.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews