Watson ler av truseproblemer

(10.07.2009, sist oppdatert 10.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Emma Watson (19) viste fram mer enn hun hadde planlagt under verdenspremieren på den nye Harry Potter-filmen i London tirsdag.

Watson, som spiller Hermine Grang, kom i skade for å vise fram litt av trusa før hun gikk inn i kinosalen på Leicester Square og hendelsen gikk naturlig nok ikke upåaktet hen.

 

En av dem som hadde fått med seg episoden var David Letterman. Da Watson var på plass i hans studio på Manhattan i New York noen dager etter viste han fram et bilde der hun retter på den nedre delen av sin Ossie Clark-kjole - og dermed kom i skade for å vise fram mer enn ønskelig.

 

- Fortell oss hva som skjer her, ville programverten vite.

 

- Det var et lite garderobeproblem og det er jo sånt som kan skje. Jeg husker det ikke engang. I det minste hadde jeg på meg undertøy! svarte hun lattermildt under sendingen av Late Show with Letterman.

 

«Harry Potter og Halvblodsprinsen» har premiere i USA 15. juli og Watson kan komme til å tilbringe tiden i landet også utenfor kinosalene. Hun kan nemlig tenke seg å studere ved et amerikansk universitet. Cambridge står på ønskelisten til skuespilleren som kan vise til toppkarakterer, men hun har ikke likt oppmerksomheten hennes mulige studietid i USA er blitt gjenstand for.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews