Phoenix ba Letterman om unnskyldning

(23.09.2010, sist oppdatert 23.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Et år etter at Joaquin Phoenix besøkte Late Show med David Letterman, og gjorde en bisarr opptreden, var han onsdag tilbake for å be om unnskyldning.

Det var en mann med store mengder uflidd ansiktshår, skjult bak enorme solbriller, som besøkte David Lettermans talkshow for et års tid siden for å fortelle om sin nye karriere som rapper. Men i stedet for å snakke, mumlet han uforståelig og oppførte seg som om han var ruset - eller i beste fall svært sky. Flere ganger stirret han truende ut på publikum.

 

Onsdag var han tilbake i stolen - med glattbarbert hake og et bredt glis.

 

- Jeg mener, du har intervjuet mange, mange mennesker, så jeg gikk ut fra at du kunne skille mellom en rolle og en virkelig person. Jeg håper jeg ikke fornærmet deg på noe vis, sa han lattermildt til Letterman.

 

For hele opptredenen viste seg å være del av konseptet som Phoenix og regissør Casey Affleck hadde pønsket ut; De laget en påstått dokumentar om skuespilleren Phoenix som plutselig hadde fått nok av Hollywood - og heller ville satse som rapper. Dokumentaren har fått navnet «I?m Still Here», men nå avslører «bakmennene» at det hele bare var tøys. Under innspillingsperioden sto de på sitt og hevdet at Phoenix virkelig hadde fått et nytt «kall» og gjennomgått en personlighetsforvandling.

 

- Slapp av, jeg kan fortelle deg at jeg moret meg stort, svarte Letterman avvæpnende vedrørende fjorårets intervju - som er blitt legendarisk.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews