Franco snakket om Oscar-jobben

(01.04.2011, sist oppdatert 01.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Han ledet årets Oscar-utdeling i samspill med Anne Hathaway, og har siden fått massiv kritikk for måten han håndterte oppdraget på.

James Franco er mannen som lykkes med nesten alt han gjør. Men Oscarjobben klarte han ikke med glans, mener hans kritikere. Enkelte har villet ha det til at skuespilleren, som selv var Oscar-nominert, så direkte ruset ut og fullstendig manglet glød og glimt. Nå snakker Franco selv om Oscaropplevelsen. Det gjorde han da han lot seg intervjue av talkshowverten David Letterman.

 

- Kanskje jeg hadde lite energi. Jeg forsøkte å gjøre så godt jeg kunne med de linjene jeg hadde fått, sa skuespilleren.

 

Han tilføyde: - Folk sier jeg så ruset ut. Det har jeg tenkt på, og jeg tror jeg vet hvorfor. Jeg elsker henne, men Anne Hathaway er så energisk. Jeg tror en tasmansk djevel ville sett stein ut ved siden av Anne Hathaway.

 

Franco sa videre at han ikke har sett showet etter at han fløy fra Oscarfestivitasen i Los Angeles og tilbake til New York samme kveld. Han forteller at han gjorde sitt beste - men legger til: - Å bli den beste Oscarverten har vel aldri stått på listen min. Men det betyr ikke at jeg var likeglad.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews