Douglas: - Det skyldes alkohol

(02.09.2010, sist oppdatert 02.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Douglas mener han vet hva som er årsaken til at han nå har fått strupekreft.

Da han besøkte David Lettermans talkshow onsdag kveld, snakket han om hva som fikk ham til å oppsøke lege: Han hadde store smerter i ørene og i halsen, og smertene tiltok i styrke. Det viste seg at han hadde fått langt framskreden strupekreft.

 

- Smertene er store. De omslutter deg, sa han blant annet. Og sier han tror det i dette tilfellet er snakk om kreft som resultat av livsstil.

 

- Jeg røyket mengder av sigaretter og drakk, og denne typen kreft er ofte alkoholrelatert, mente han - og avsluttet intervjuet med å gi talkshowverten en real klem.

 

Den Oscar-belønte skuespilleren er i gang med behandlingen, både strålebehandling og cellegift. Legene har gitt ham gode prognoser: - Man er jo alltid redd for at det skal ha spredd seg, men de har ikke funnet noe til nå. Det gir meg 80 prosent sjanse, sier han.

 

Også kona hans, Catherine Zeta-Jones (40), har åpnet opp om hvordan hun opplever sykdomstiden. Hun sier til People at det er vondt å se sin mann lide: - Det verste er å se hvor trøtt han er. Michael er ellers aldri trøtt, sier hun.

 

Sammen har Hollywood-paret to barn sammen, Dylan (10) og Carys (7). Douglas har også en voksen sønn fra et tidligere ekteskap. Ifølge Zeta-Jones fortalte Douglas selv barna om sykdommen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews