Cage trodde katten var hans bror

(16.07.2010, sist oppdatert 16.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nicolas Cage kunne nylig fortelle om en spesiell opplevelse han hadde som involverte en type fleinsopp og en katt.

- Jeg pleide å ha en pose fleinsopp liggende i kjøleskapet og katten min Lewis snek seg til å spise dem. Da jeg oppdaget det tenkte jeg: «Pokker heller, jeg burde ta sopp sammen med ham», kunne skuespilleren nylig fortelle til David Letterman på hans TV-prateprogram.

 

- Jeg husker at jeg lå i sengen min og Lewis lå på skrivebordet. Vi stirret på hverandre i timevis, og ingen av oss rørte på seg, vi bare stirret. Jeg tvilte ikke et sekund på at han var min bror, sa Cage.

 

Cage er for tiden aktuell i filmen «Trollmannens læregutt» og bedyrer at han sluttet med fleinsopp og den slags for lenge siden. Likevel hadde han ytterligere en spesiell opplevelse med katten sin.

 

- Etter jobb pleide jeg å ha med meg en sardinboks til ham. Han lagde koselyder og jeg sa: «Hei, det er fint du liker det» og han så opp på meg og svarte: «Heeei!», påsto han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews