Anderson Cooper frykter Kathy Griffin

(23.12.2011, sist oppdatert 23.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

CNN-anker Anderson Cooper frykter komikeren Kathy Griffin som skal hjelpe ham med å lede CNNs nyttårssending.

Anderson Cooper skal i år på nytt lede CNNs nyhetsshow med urokråka Kathy Griffin som alltid vet hvordan hun kan gjøre ham forlegen. Griffin har lenge vært besatt av Cooper og viste sin kjærlighet til journalisten på Larry King Live for noen år siden.

 

- Det er veldig kaldt der ute, men det er ingen andre steder jeg svetter mer, fordi du vet aldri hva hun kommer til å si, sier Cooper på «Late Show with David Letterman» torsdag ifølge .

 

I 2009-utgaven presterte Griffin å banne på direkten og ryktene gikk om at hun fikk sparken fra programmet. Men hun kom tilbake i 2010 hvor hun, bortsett fra å kysse en kameramann og forsøke å kle av Cooper, klarte å holde seg i skinnet. Cooper sies å være homofil, og selv om han verken bekrefter eller avkrefter dette, har det aldri virket avskrekkende på Griffin.

(©NTB)

 


Les alt om David Letterman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews