Hasselhoff lager reality-serie om familien

(28.07.2010, sist oppdatert 28.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

David Hasselhoffs tid som alkoholisert far ser ut til å være forbi.

Hans datter Hayley sier nå at hun ikke kan vente på at hennes families nye reality-program går på lufta så folk kan forstå hvor nær hun står sin far.

 

Den 58 år gamle skuespilleren og sangeren jobber for tiden med TV-programmet sammen med sine barn Taylor Ann (20) og Hayley Amber (17), som han har med sin ekskone, skuespilleren Pamela Bach.

 

- Den største feiloppfatningen er at vi ikke er nært knyttet til hverandre. Vi er alle bestevenner og står hverandre nær. Det er utrolig. De er de første jeg ringer om hva det skal være, sier Hayley til nettstedet PopEater.

 

Serien på ti episoder har foreløpig ingen tittel. I programmet er David i Østerrike der han følger sine døtres musikkarrierer mens de arbeider med et album med sitt band Bella Vida.

 

Hayley lover at TV-programmet vil vise familien hennes som den virkelig er, men advarer også publikum og sier at de er ganske sprø.

 

- Familien vår står så nær hverandre at det ikke gjør noe om det er kameraer i nærheten. Vi er jo allerede ganske ville, så hvorfor ikke filme oss? Jeg tror vi er klare for at hele verden skal se sannheten, sier hun.

 

Hayley kan for tiden ses i den amerikanske TV-serien «Huge» og er henrykt over å følge i sine foreldres fotspor etter å ha vokst opp og sett hva de har gjort i underholdningsindustrien.

 

- Mamma og pappa introduserte meg til store ting å brenne for da jeg var ung. Jeg vokste opp på innspillingsstedene til pappa. Det er kult å tenke på at jeg følger i deres fotspor, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om David Hasselhoff!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews