Hasselhoff i realityserie

(20.10.2009, sist oppdatert 20.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

David Hasselhoff (57) skal være nesten i mål når det gjelder å få sin egen realityserie - der også hans to tenåringsdøtre vil bli å se.

Ryktene begynte å fly da yngstedatteren Hayley (17) i forrige uke twitret at «Hasselhoff?ene har undertegnet avtalen med A&E... gjør dere klare».

 

Nå bekrefter TV-sjefene i selskapet A&E at en avtale er underveis, melder TMZ.

 

Hasselhoff har i en årrekke slitt med alkoholproblemer, og stadig skapt overskrifter når han roter seg utpå - enten det er på fylla eller i skilsmisseoppgjøret med eksfru Pamela Bach, som definitivt ikke blir å se i den nye dokumentarserien.

 

Det blir derimot barna, som bor hos den gamle «Baywatch»-stjernen. Blant annet var det eldstedatteren Taylor-Ann (19) som filmet pappa da han lå på kjøkkengulvet, et videoklipp som skapte stor brudulje - og førte til at Hasselhoff midlertidig mistet omsorgsretten.

 

Så sent som i september i år ble han innlagt på sykehus for noe som Fox News hevdet var alkoholrelaterte problemer - noe hans talspersoner benektet.

(©NTB)

 

 


Les alt om David Hasselhoff!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.794 sec - 1 pageviews