Hasselhoff har funnet lykken - igjen

(08.04.2011, sist oppdatert 08.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

David Hasselhoff fant lykken på ny under prøvene til «Britain‘s Got Talent» for tre måneder siden, og utelukker nå ikke at han gifter seg igjen.

Kanskje til og med også med sin nåværende venninne, en fabrikkarbeider og deltidsmodell fra Wales som heter Hayley Roberts. Hasselhoff (58) og Hayley (31) har vært sammen i tre måneder.

 

Foreløpig strekker han seg til å si at «han liker henne veldig godt»: - Jeg vet ikke om jeg er forelsket enda. Det hele er så nytt, sier Hasselhoff til Bild.

 

Han sier at det eneste han ser for seg i den nære fremtid er å ta hånd om de to døtrene Taylor Ann og Hayley, og sørge for at han holder seg frisk. Han har tidligere slitt med alkoholproblemer.

 

- For meg er det vanskelig å brått bli involvert med nye mennesker. I fremtiden vil jeg kanskje gifte meg. Jeg setter pris på en stødig partner ved min side, som jeg kan tilbringe resten av livet mitt med, sier «The Hoff», som til bladet sier at han advarte kjæresten mot hva kjendislivet vil bringe.

 

- Vi prøver bare å ha det hyggelig, og jeg prøver å få folk til å la henne være i fred. Vi får se.

(©NTB)

 


Les alt om David Hasselhoff!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews