Hasselhoff: - Jeg er redd for vann

(25.09.2012, sist oppdatert 25.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

David Hasselhoff avslører i et nytt intervju at han fikk vannskrekk etter å ha spilt Mitch Buchannon i TV-serien «Baywatch».

Skuespilleren ble berømt for rollen som den heroiske livredderen Mitch Buchannon i «Baywatch», men innrømmer nå at han hater svømming og forsøker å unngå vann så godt det lar seg gjøre.

 

Han sier til Daily Mirror: - Jeg hater svømming. Jeg har mild vannskrekk. Det stammer nok fra for mange iskalde, sjokkartede dykk i havet i løpet av «Baywatch»-perioden.

 

- Men ser jeg noen drukne, da hopper jeg rett uti. Eller kanskje jeg sender noen andre uti. Men jeg ville tatt munn-til-munn. Det er mer min greie!

 

Amerikaneren kunne videre avsløre at han planlegger å flytte til den britiske landsbygda etter å ha kjøpt seg et lite hus i Costwolds sammen med kjæresten Hayley Roberts. Han sier om henne:

 

- Haley er en flott jente, og det går strålende. Vi var nylig i Costwolds for å feire bursdagen hennes, og forelsket oss i stedet. Costwold vet ikke hva som rammer dem. Vi har kjøpt hus her! Jeg håper de lokale folkene vil ta vel imot oss, jeg har allerede døpt gata Hoffway.

(©NTB)

 

 


Les alt om David Hasselhoff!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews