Eksfru Hoff i fengsel

(30.04.2010, sist oppdatert 30.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det er aldri fred å få i Hasselhoff-familien. Nå har det lenge vært stille for David Hasselhoff - og i stedet er det ekskonen Pamela Bach som ryker inn i fengsel.

Torsdag bar det inn bak murene for 46 år gamle Bach, som er mor til Hasselhoffs to døtre Taylor Ann (19) og Hayley Amber (17).

 

Hun er dømt til tre måneders fengsel for å ha kjørt i fylla - for andre gang, og for ikke å ha overholdt prøvetidsbestemmelsene. Bach får heller ikke lov til å sette seg bak rattet på de neste to årene.

 

Det var 28. november i fjor at Pamela Bach ble arrestert for fyllekjøring. Dette var dagen etter at eksmannen ble innlagt på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs hjemme. Selv hevdet Bach at hun hadde prøvd å trøste døtrene tidligere på kvelden, og deretter hadde gått ut for å spise middag - og ta seg noen drinker.

 

I 2007 filmet da 16 år gamle Taylor Ann sin angivelig stupfulle far, samtidig som hun ba ham ikke drikke mer. Videoklippet fant veien ut på nettet og vakte stor oppsikt.

(©NTB)

 


Les alt om David Hasselhoff!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews