Vampyr vant over varulv

(04.10.2011, sist oppdatert 04.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson topper for tredje år på rad en kåring over verdens mest sexy menn.

Det er 40.000 lesere av bladet Glamour som har stemt frem vampyrhelten, som i år vant i skarp konkurranse med «Twilight»-medspiller Taylor Lautner, som spiller varulv i filmene.

 

På tredje plass kom veteranen Johnny Depp, fulgt av fotballhelt og nybakt far David Beckham og på femte Zac Efron, som fremdeles huskes for «High School Musical»-innsatsen tydeligvis.

 

- Leserne våre viser at de har eklektisk smak, for her er både sølvreven, 50 år gamle George Clooney, til den så vidt lovlige Justin Bieber, fastslår Glamour-redaktør Jo Elvin.

 

Beste skandinav ble Alexander Skarsgård på 7. plass, mens beste kongelige ble britenes prins Harry. Storebror, nygifte prins William, kom ikke med blant de 20. mest sexy mennene i det hele tatt.

 

Beste brødrepar må være australske Liam og Chris Hemsworth på henholdsvis 36. og 37. plass.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews