Stella her, Katy ute

(16.03.2011, sist oppdatert 16.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry, som vanligvis utmerker seg med en sterk hang til lateksklær, blir nå frontfigur for sportsmote.

Hun får selskap internasjonalt av David Beckham og Lionel Messi, mens den lokale norske kampanjen for Adidas har fått blant andre Melodi Grand Prix-Stella, rapperen Lars Vaular og bokseren Cecilia Brækhus til å stille opp.

 

Dette blir i følge en pressemelding sportsmerkets største globale merkevarekampanje, og man ønsker å forene sport, musikk og mote, heter det videre. Kjendisene blir å se i en viral videokampanje på Facebook og YouTube, i reklamefilmer som hevder å gi et «unikt innblikk» i deres hverdag.

 

Katy Perry blir til sommeren også å høre, men ikke ses, på det store lerretet også - hun har nemlig lånt stemme til karakteren «Smurfette» i den nye 3-D-filmen «Smurfene». Verdenspremiere er i august, og filmen har norsk premiere 2. september.

 

Perry liker som kjent blått; nylig ble hun observert på moteuken i Paris med smurfeblå parykk.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham og Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.141 sec - 1 pageviews