Beckham undersøker London-skoler

(13.12.2012, sist oppdatert 13.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham besøker privatskoler i London sammen med sønnen Brooklyn (13). Mye tyder på at den britiske familien har tenkt å flytte tilbake.

37-åringen bor for tiden i Los Angeles med kona Victoria og deres fire barn. Men nå går kontrakten med fotballaget LA Galaxy ut, og ifølge Daily Star er det mye som tyder på at familien nå vil tilbake til røttene.

 

Far og sønn Beckham hastet i alle fall av sted gjennom en travel handlegate i London, på vei mot en eliteskole i nærheten, melder kilder. Denne observasjonen sies å være den klareste indikasjonen på at stjernefamilien vil hjem igjen. De har bodd 10 år i utlendighet, i henholdsvis Spania og USA.

 

En kilde sier: - For familien Beckham er Eton den ultimate skolen. Beckham snakker med britiske fotballklubber nå, og Tottenham kan nok være klubben for ham.

 

Beckham tilbrakte mye tid i London i sommer i forbindelse med sommer-OL, og det skal for alvor ha gått opp for fotballesset hvor mye han har savnet hjemlandet. Men fru Beckham skal være ivrig på å oppleve i alle fall en jul til i Los Angeles før hun gir etter - og finner fram flytteeskene, heter det videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om David Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.038 sec - 1 pageviews