Beckham planlegger ikke antrekket

(15.07.2010, sist oppdatert 15.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham sier at han og kona Victoria aldri planlegger å gå med matchende klær og at det bare er en tilfeldighet om de gjør det.

- Victoria tar seg godt ut i hva det skal være. Folk spør oss alltid om vi prøver å gå med de samme antrekkene, men noen ganger vil en av oss stå klar til å gå ut og den andre kommer ned og vi har på oss klær i samme farge eller stil, og det er stort sett alltid helt tilfeldig, forklarer han.

 

Den 35 år gamle fotballspilleren sier at det har vært episoder da antrekkene de har valgt ikke har vært en så god idé, særlig da de gikk med de samme svarte lærjakkene og - buksene i et selskap i 1999.

 

- Victoria tok seg godt ut, men når jeg ser tilbake på det synes jeg det var litt i overkant, skrev Beckham da han svarte på spørsmål på Yahoo!

 

David, som har sønnene Brooklyn (11), Romeo (7) og Cruz (5) med den tidligere Spice Girls-sangeren, sier han alltid har vært opptatt av klær, selv da han var svært ung.

 

- Jeg har alltid elsket klær, jeg har alltid likt å kle meg pent og gå med dresser. Min mellomste sønn Romeo er nøyaktig slik jeg var. Da jeg var på hans alder var jeg brudesvenn i bryllupet til en venn og de spurte meg om jeg ville gå med dress eller hvite nikkers og ballettsko - og jeg valgte det siste!

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews