Beckham kan bli talkshowvert

(05.11.2012, sist oppdatert 05.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham (37), som går på siste året kontraktsmessig med Los Angeles-laget Galaxy, kan være på utkikk etter nye utfordringer.

Nå har han fått tilbud om å fronte sitt eget fotballrelaterte program i regi av Time Warner Cable.

 

En kilde sier til Daily Star: - Vi vil ha David om bord, uansett om han spiller for Galaxy eller ikke. Vi er i ferd med å bli størst på sport, og han kan være en nøkkelperson for oss for fremtiden.

 

Kilden sier videre at det USA-baserte selskapet har tilbudet fotballesset en multimillionkontrakt, og er over middels ivrig etter å få firebarnsfaren med på å lede et program med to sendinger i uken.

 

Produsentene ser for seg at Beckham intervjuer andre sportshelter, diskuterer taktikker og de vil gi ham full frihet til å behandle det han selv finner mest interessant i sportssegmentet.

 

Men også rivalene Fox skal være ute etter å relansere Beckham som TV-personlighet, og også de er på banen med et stort tilbud. Beckham selv skal ha tatt tilbudene seriøst - og vurderer dem, ifølge kilder.

 

For tiden bor han i Los Angeles med Victoria og deres fire barn, men familien skal vurdere å flytte til New York slik at fru Beckham kan konsentrere seg om motekarrieren.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews