Beckham: - Los Angeles vil alltid være hjemme

(22.11.2012, sist oppdatert 22.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selv om David Beckham nylig meldte at han sier takk for seg i fotballaget Los Angeles Galaxy, vil han alltid tenke på byen som «hjemme».

- Jeg har elsket både å spille her og å leve her. Som jeg sa, jeg vil alltid være en del av Los Angeles og det vil fortsette å bety mye, sier Beckham ifølge Bangshowbiz.

 

Selv om han og familien - kona Victoria, sønnene Brooklyn (13), Romeo (10), Cruz (7) og den 16 måneder gamle datteren Harper - kanskje vil tilbringe mer tid i England, forandrer ikke det saken.

 

Derfor lover han nærmest å vende tilbake til California med tiden selv om fotballkarrieren tar ham andre steder. Beckham har tidligere spilt i både Spania og Italia, er foreløpig prøvd koblet til klubber rundt om i verden - så vel som i hjemlandet England.

 

Men først skal David Beckham spille sin siste kamp for LA Galaxy i desember, før han tar med storfamilien til julefeiring i England med foreldre og søsken, meldes det.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews