Beckham: - Ganske streng som far

(06.08.2012, sist oppdatert 06.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Fotballspilleren David Beckham forteller at selv om han er rik og berømt, så forsøker han å gi barna en jordnær innstilling til livet.

Han vil gjerne gi videre verdier han selv fikk som barn, og sier:

 

- De er normale unger. Det har de blitt fordi jeg og Victoria alltid har kontakt med røttene og bakgrunnen vår, og sørger for en veldig engelsk og jordnær livsstil.

 

Paret har barna Brooklyn (13), Romeo (9), Cruz (7) og 12 måneder gamle Harper.

 

- Vi vil gi dem samme innstilling som vi selv fikk prentet inn, og ønsker å oppdra barna på samme måte som våre foreldre oppdro oss; på en ganske streng måte.

 

Familien har bodd i Los Angeles de siste årene, og før det bodde de i Spania og Italia. Paret Beckham synes det er viktig å ivareta «den britiske arven».

 

Beckham utdyper til Esquire: - Jeg har bodd utenfor England i 10 år, men det forandrer ingenting. Jeg glemmer aldri hvor jeg kommer fra, jeg glemmer ikke røttene. Det spiller ingen rolle hvor jeg bor, jeg er engelsk, så enkelt er det. Og jeg vil at barna skal føle seg britiske også, og gir dem engelsk oppdragelse.

(©NTB)

 


Les alt om David Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews