- Weisz krever rapport fra hett Bond-filmsett

(20.03.2012, sist oppdatert 20.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Daniel Craig skal ifølge flere kjendisnettsteder være nødt til å avgi rapport til kona Rachel Weisz når han har spilt inn hete scener på James Bond-settet.

Craig ble sammen med Weisz da de spilte mot hverandre i filmen «Dream House» (2011) - og de giftet seg under en privat seremoni i New York i fjor sommer.

 

Det ble brått slutt mellom Craig og hans forrige kjæreste da Weisz kom inn i bildet, og kanskje er Weisz redd for at hun nå skal få smake egen medisin?

 

I alle fall hevdes det at hun avkrever mannen for hver detalj om hva som utspiller seg mellom Craig og Girl-piken Berenice Marlohe. De to spiller for tiden inn scener til kommende «Skyfall».

 

En kilde på filmsettet hevder til Daily Star: - I de fleste av sengescenene er Berenice naken, bortsett fra en liten g-streng-truse. Kanskje ikke så rart at Daniel må avgi full rapport til kona hver gang det er sengescener.

(©NTB)

 


Les alt om Daniel Craig!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews