James Bond vil ha dobbeltseng

(04.11.2011, sist oppdatert 04.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Daniel Craig på ny skal spille James Bond, krever han dobbeltseng i campingvognen på filmsettet.

Craig giftet seg med Rachel Weisz i juni, og nå ønsker han at hun skal tilbringe tiden med ham - så han slipper å reise av gårde for å møte henne, og kan konsentrere seg fullt og helt om å spille agent 007.

 

Det hevder iallfall avisen The Suns kilde, som videre sier at Daniel Craig krever en kaffemaskin med søramerikanske kaffebønner, to livvakter, en kvinnelig massør, en personlig trener og tilgang til et treningsstudio.

 

- Han er i ferd med å komme i utrolig god form.

 

Men rollen innebærer også at han må anlegge fullskjegg - noe som fører til spekulasjoner om at filmplottet vil handle om terrorisme. Foreløpig er skjegget relativt kort, viste det seg da Craig stilte til pressekonferanse i London torsdag med de nye Bond-pikene Naomie Harris og Berenice Marlohe.

(©NTB)

 


Les alt om Daniel Craig!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews