Craig + Weisz = Sant

(27.12.2010, sist oppdatert 27.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjernene Rachel Weisz og Daniel Craig er kjærester.

Ryktene har gått om de to siden Weisz flyttet fra regissørsamboeren Darren Aronofsky i november. Paret hadde da vært sammen i ni år og de har også en liten gutt på fire år. Samtidig avsluttet James Bond-stjernen Daniel Craig forholdet med sin forlovede Satsuki Mitchell, og bidro dermed med sitt til rykteflommen.

 

På selveste julaften bestemte paret seg for å bekrefte alle antakelser om at de er kjærester. Da gikk de en romantisk tur sammen i Somerset, England, og hadde visstnok problemer med å holde fingrene fra hverandre.

 

De to skuespillerne ble gode venner allerede for seks år siden da de spilte inn «Enduring Love» sammen, men søt musikk oppsto ikke før de møttes igjen på settet til «Dream House» tidligere i år.

 

De forsmådde ekskjærestene deres har så langt ikke kommentert det nye forholdet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Daniel Craig!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews