Clinter‘n gjør reality-TV

(16.12.2011, sist oppdatert 16.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Clint Eastwoods kone og to døtre er klare til å la seg forfølge av kamera i en ny realityserie.

Serien skal produseres av de samme folkene som står bak lettvekterserien «Keeping Up with the Kardashians», melder TMZ.

 

Dina Eastwood (46) og Eastwood-døtrene Morgan og Francesca på henholdsvis 15 og 18 år, skal gi seg realityuniversets uforlignelige verden i vold i en serie fra E! Entertainment. Clint Eastwood (81) forventes å dukke sporadisk opp. Serien skal ta for seg hvordan det er å leve i de virkelig privilegertes kretser i Hollywood.

 

Prosjektet, som foreløpig ikke har noen tittel, skal ta for seg forholdet mellom mor Dina og datteren og stedatteren. Serien vil ifølge planen få sendetid tidlig i 2012.

 

Så spørs det hvilke reaksjoner Clint Eastwoods kan vente seg fra ymse Hollywood-kollegaer. Daniel Craig uttalte seg eksempelvis nylig rimelig skarpt om Kardashian-serien, og sa blant annet:

 

- Så alt jeg har å gjøre er å oppføre meg som en idiot på TV, og så vil du betale meg mange millioner? Jeg dømmer det ikke. Vel, kanskje jeg gjør det. Men du kan ikke kjøpe privatlivet ditt tilbake. Det er dyrebart, og når det er kjørt, så er det kjørt.

(©NTB)

 


Les alt om Daniel Craig!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews