Hårstrev for Cynthia Nixon

(25.01.2012, sist oppdatert 25.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Cynthia Nixon trodde det skulle bli lettvint å være skallet. I stedet har hun innsett at sveisen må vedlikeholdes hver eneste dag.

Nixon, mest kjent som Miranda i «Sex og singelliv», spiller for tiden kreftsyk professor på Broadway, og må dermed holde issen blank.

 

- Jeg trodde det skulle bli lite styr å ikke ha hår. Men jeg må barbere meg hver dag. Hodet får raskt en mørk skygge. Og det vil man ikke vise seg ute med, fortalte hun på tv-showet LIVE! with Kelly, ifølge People.com.

 

Nixon innrømmer at hun var engstelig for hvordan hun ville ta seg ut uten hår, men at hodeskallen hennes heldigvis viste seg å være velformet.

 

- Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan jeg ville sett ut. Men jeg tror nok ikke jeg vil beholde sveisen for evig, la hun til.

(©NTB)

 


Les alt om Cynthia Nixon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews