Cynthia Nixon har forlovet seg

(19.05.2009, sist oppdatert 19.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

En av stjernen i film- og TV-seriesuksessen «Sex og singelliv», Cynthia Nixon, planlegger bryllup.

Nå hører Cynthia Nixon og hennes partner Christine Marinoni kirkeklokker, skriver Accesshollywood.com. Den kjente skuespilleren kunne fortelle tilhørere i New York, under en utendørstilstelning som handlet om homofile rettigheter, at hun har fått ring på fingeren. Og at hun planlegger å gå til alters med Marinoni.

 

Skuespilleren, mest kjent for rollen som Miranda, viste stolt fram ringen på arrangementet som gikk under tittelen «The Love, Peace and Marriage Equality» 17. mai.

 

Samlingen var satt i scene for at folk kunne vise støtte til New Yorks guvernør David Paterson, som har fremmet forslaget om like rettigheter til ekteskap for homofile.

 

- Vi gifter oss nok dersom det blir lovlig i New York. Jeg har ikke lyst på et lekebryllup, slo skuespilleren videre fast.

 

Nixon brøt med mannen hun har to barn sammen med, Danny Mozes, i 2003. De to hadde vært sammen siden 1988. Skuespilleren ble straks koblet til aktivisten Christine Marinoni.

 

En ny «Sex og singelliv»-film skal i innspilling til sommeren.

(©NTB)

 


Les alt om Cynthia Nixon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews