Love planlegger samarbeid med Richards

(22.01.2010, sist oppdatert 22.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love planlegger et samarbeid med Keith Richard. Og vet hva hun vil gjøre dersom hun får møte ham.

Hole-sangeren, som i likhet med den 66 år gamle Richards har en historie bak seg med mye drikking og narkotika, vil gjerne møte Stones-rockeren - og lage musikk sammen med ham. Dessuten har hun lyst til å sjekke ut leveren hans, forteller hun i et ferskt intervju.

 

- Jeg vil møte Keith Richards. Det har jeg aldri gjort før. Jeg vet ikke hva jeg skal si til ham, men jeg skal ta på leveren hans - og det blir storslagent.

 

- Jeg skal løfte opp skjorta hans, og si: «Kan jeg ta på leveren din? Og jeg skal ta på stedet der den er og se om den er ødelagt eller noe sånt. Jeg tror vi må ha veldig gode levere. Det må vi!»

 

Courtney Love håper hun får sitt ønske innvilget snart, og forteller:

 

- Min venn driver med dette Rogue?s Gallery-prosjektet med sjømannssanger og jeg fant ut i dag at jeg kanskje får synge denne sangen med Keith. Så jeg er veldig spent på det, sier hun til magasinet NME.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews