Frøken Cobain synger

(31.03.2010, sist oppdatert 31.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Frances Cobain (17) skapte overskrifter om at hun fulgte i foreldrenes musikalske fotspor da hun sa ja til å synge på Amanda Palmers nye plate.

Hun er en av en rekke gjestevokalister, som også inkluderer «Weird Al» Yankovic, tvillingene Tegan and Sara samt Gerard Way My Chemical Romance, som alle er mikset inn i et slags felles kor.

 

Men det spørs om ikke datteren til Curt Kobain og Courtney Love var mer interessert i andre ting ved konseptalbumet til Palmers nye duo Evelyn Evelyn.

 

Platen, som Palmer gjør sammen med Jason Webley som et fiktivt siamesisk tvillingpar, kommer nemlig med omfattende coverkunst og tilbehør - og det skal ha vekket unge Frances? interesse.

 

- Hun har en flott stemme. Men hun er også en virkelig god billedkunstner, som er svært interessert i tegneserieromaner, sier Amanda Palmer til People.

 

Palmer er forlovet med tegneserielegenden Neil Gaiman, og det var gjennom ham hun møtte Frances Cobain. 17-åringen er nemlig blodfan av Gaiman. Amanda Palmer har bare pene ting å se om kjendisdatteren, som hun tror vil finne sin egen vei:

 

- Hun har en sterk personlig arbeidsmoral, og ønsker å finne sin egen stemme og lage sin egen kunst. Det kommer hun til å gjøre gjennom å følge sitt eget hode.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 3.206 sec - 1 pageviews