Courtney Love kjefter på mormor

(16.01.2009, sist oppdatert 16.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren og skuespilleren Courtney Love er sur på mormoren sin, forfatteren Paula Fox, fordi hun har kritisert tekstene hennes.

Den tidligere frontkvinnen i Hole sier at hun ikke likte mormoren sin fra det øyeblikket de to møttes, skriver nettstedet ContactMusic.

 

Fox adopterte bort Loves mor Linda da hun ble født og sangeren sier at hun ikke har noe til overs for bestemoren, som blant annet har skrevet barneboka «The Slave Dancer».

 

- Jeg synes hun er en kaldhjertet kjerring, og hun sa i The New York Times Magazine at hun ikke likte språket jeg brukte. Jeg skriver sangtekster. Kall det hva søren du vil, men ikke kom og fortell meg hvordan jeg skal ordlegge meg fordi det er min egen sak, sier Love til magasinet Heeb.

(©NTB)

 

 


Les alt om Courtney Love!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.223 sec - 1 pageviews