Ekteparet Arquette til rådgivning

(15.07.2010, sist oppdatert 15.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillerparet Courteney Cox Arquette og hennes mann David Arquette har fått ekteskapsrådgivning.

De to har vært gift i elleve år og hun forteller nå at de har fått terapi fordi de ikke kunne godta hverandres problemer.

 

- Vi har gått i parterapi tidligere. Vi er ikke late når det gjelder ekteskapet vårt. Vi har de samme diskusjonene nå som før. Noe forandrer seg aldri, og man bør forstå at det spesielle du forelsker deg i trolig vil bli det du ikke liker og nettopp det du snakker om så lenge forholdet varer, sier Courteney Cox Arquette.

 

Hun forteller også at hun har brukt Botox for å se yngre ut, men at hun har valgt å få små injeksjoner fordi hun en gang fikk for mye og ble helt stiv i ansiktet.

 

- Å eldes med ynde er en ting, men å sinke prosessen er noe helt annet. Noen ganger bruker jeg Botox. Sammenlignet med de fleste andre, gjør jeg det svært forsiktig. Men en gang tok jeg for mye. Jeg føler meg snål hvis jeg ikke kan bevege ansiktet, og den gangen overdrev jeg og følte meg fanget i min egen hud, sier hun til nettstedet InStyle.

(©NTB)

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews