Cox og Arquette er separert

(12.10.2010, sist oppdatert 12.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter 11 års ekteskap går Courteney Cox og David Arquette nå ut med at de er enige om separasjon i en prøveperiode.

De skal «for en tid tilbake» ha sagt seg villige til en slik prøveseparasjon, sier de i en presseuttalelse gjengitt av nettstedet People.

 

- Årsaken til separasjonen er for at vi skal få en bedre forståelse av oss selv og hvilke kvaliteter vi trenger i en partner, og i vårt ekteskap. Vi forblir bestevenner og ansvarlige foreldre for vår datter, og vi elsker hverandre fremdeles høyt, sier de to i den felles uttalelsen.

 

De to skuespillerne, som sammen har den seks år gamle datteren Coco, sier de er fast bestemt på å bruke «godhet og forståelse» for å komme seg gjennom dette i fellesskap.

 

- Vi synes grensene vi har dratt opp for hverandre under denne separasjonen er greie, og håper at våre venner, familie, fans og pressen også viser oss respekt, verdighet, forståelse og kjærlighet i en tid som dette, heter det videre.

 

Courteney Cox (46) og David Arquette (39) møttes i 1996 da de filmet «Scream», og giftet seg tre år senere. I sommer dukket Cox opp på et intervju med In Style uten giftering og var åpen om at de hadde prøvd parterapi.

 

- Vi ligger ikke på latsiden når det kommer til ekteskapet vårt, sa Cox da, men sa også at de hadde kranglet om de samme tingene i årevis.

(©NTB)

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews