Cox «beundrer» David Arquettes valg

(03.01.2011, sist oppdatert 03.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når David Arquette nå legger seg inn til rusavvenning, har han eksens fulle støtte.

- Jeg beundrer virkelig David og hans valg om å ta kontroll og forbedre livet sitt. Jeg elsker og støtter ham, sier Courteney Cox til People.

 

Arquette (39) skal ifølge bladets kilder slite med alkoholproblemer og være deprimert. Venner av paret sier at han ikke «håndterer situasjonen», etter at de tok ut separasjon i oktober i fjor.

 

- Han klarer ikke å hanskes med alle forandringene i livet sitt. Alle hans indre demoner kom ut, sier en kilde, som også understreker at Arquette ikke har problemer med narkotika.

 

I et radiointervju med Howard Stern uttalte David Arquette selv at han «drakk mye» og at alle var bekymret for ham. Ikke så rart, når han selv har følgende beskrivelser av sin oppførsel i beruset tilstand: - Når jeg drikker, blir jeg en gærning.

 

«Friends»-stjernen og eksmannen har datteren Coco sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews