Courteney Cox: - Vi er separert

(01.11.2010, sist oppdatert 01.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju fastslår Courteney Cox at hun og ektemannen David Arquette bare er separert - enn så lenge.

- Jeg vet ikke hva som vil skje, men det er ikke som om vi er i ferd med å skilles. Dette er en separasjon, og det tar mye mot. Hva som enn skjer, vil være til vårt eget beste, sier Cox til TV Week, ifølge People.

 

Samtidig har den tidligere «Friends»-stjernen innsett at hun og mannen hun har vært gift med i 11 år ikke lenger ser likt på ting.

 

- Noen ganger innser du bare «vow, vi har faktisk vokst fra hverandre», sier hun.

 

Men hun prøver også å ta lett på intervjuet som Arquette gjorde hos den kontroversielle radioverten Howard Stern rett etter at bruddet ble kjent, og der ektemannen virkelig tråkket i salaten med uttalelsene sine om blant annet samlivet - og om modelleskapader:

 

- David er en raring. Han er en underholder, og jeg er sikker på at folk som hørte på radio ble underholdt av historiene hans, sier Cox, som også hevder at hun og Arquette er fans av Stern.

(©NTB)

 

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews